Inschrijven

ALLES IS VOLGEBOEKT!

Ondanks het toevoegen van vele extra examendagen dit jaar is de maximale examencapaciteit op onze vijf locaties bereikt. Alle examenplaatsen voor de rest van dit jaar zijn al gereserveerd.

Alleen in het geval een examen nog wordt geannuleerd komt er nog een plek vrij bij VAMEX. Wilt u toch graag nog dit jaar bij VAMEX examen doen dan zult u via Direct Inschrijven regelmatig de beschikbaarheid moeten controleren en dan een vrijgekomen plek meteen moeten reserveren.

Nu examen reserveren voor 2020 bij CBR

VAMEX stopt half december 2019 met het afnemen van examens. Vanaf 1 januari 2020 neemt het CBR dit over. U kunt uw examen voor 2020 nu alvast via de website van het CBR reserveren.

De vaarbewijs examens blijven bij het CBR onveranderd en er komt geen praktijkexamen. Er is dus geen man overboord als u uw vaarbewijs examen pas begin volgend jaar bij het CBR gaat halen. Bij het CBR is bovendien ruim voldoende plek op alle 20 examenlocaties.

N.B. Bij uw inschrijving wordt u gevraagd om uw Burger Service Nummer (BSN). VAMEX is wettelijk verplicht de door u opgegeven gegevens te controleren in de Basisregistratie personen (BRP) en deze gegevens te gebruiken bij het examen en bij de afgifte van het vaarbewijs. Uw inschrijving voor het examen is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.